Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Aqua Nederland 2024 zit er weer op en wat was het een succes!

Het team van Logisticon blikt vol enthousiasme terug op dagen vol waardevolle ontmoetingen met zowel bestaande als potentiële klanten en partners.
Dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om de inDENSE® te bewonderen. Logisticon’s waterexperts gaan direct aan de slag met al uw vragen en opmerkingen, en zullen spoedig contact met u opnemen.

Nogmaals, hartelijk dank voor uw aanwezigheid bij Logisticon Water Treatment op de Aqua Nederland Vakbeurs.
Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de waterbehandelingsoplossingen van Logisticon? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld dankzij Logisticon Verhuur
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Logisticon aan. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Lees meer
Wereldwaterdag 2024
Vandaag, 22 maart, is het Wereldwaterdag. Deze internationale dag is door de Verenigde Naties in het leven geroepen om aandacht te vragen voor water en alle problemen daaromheen.
Lees meer
inDENSE®-technologie verder omarmd door Nederlandse waterschappen
De inDENSE®-technologie wordt meer en meer omarmd door de Nederlandse waterschappen en begin 2024 is door Logisticon op de rioolwaterzuivering van Amsterdam-West op één van de nabezinktanks als pilot een installatie van 6 inDENSE®-cyclonen geplaatst.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.