Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek

Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.

Logisticon Water Treatment was een van de acht deelnemers aan de Techniekroute op Industriepark Gelkenes, het grootste bedrijventerrein in gemeente Molenlanden. Bij Logisticon leerden de scholieren over waterkwaliteit en mochten zij zelf water zuiveren. Een ervaring die hun nieuwsgierigheid aanwakkerde.

De Techniekroute biedt niet alleen een kijkje in de keuken van lokale bedrijven, maar inspireert ook de volgende generatie om een carrière in techniek te overwegen. Het is geweldig om te zien hoe onder andere de inzet van Logisticon wordt gewaardeerd door de jeugd en de gemeenschap.

Als bekroning op de betrokkenheid, vijf jaar op rij, ontving Logisticon een schildje voor Regionaal Loopbaanbedrijf, uitgereikt door wethouder Piet Vat tijdens een netwerklunch. Deze erkenning zorgt voor een blijvende motivatie en inzet voor onderwijs en de arbeidsmarkt in de regio.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Pilot van Logisticon bij USG succesvol afgesloten
USG is een utility bedrijf dat verantwoordelijk is voor de inkoop, productie, distributie en verkoop van onder andere geflocculeerd kanaalwater aan het gehele industrieterrein Chemelot in Geleen.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Ramson AB aan, Logisticon's partner in Zweden. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.