Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Service+
Service+
Ga direct naar: Membraanservice

Membraanservice

Beschikbaar voor: Sales Rental Service

Advies op maat
Logisticon Water Treatment is dé expert op het gebied van membranen voor waterbehandeling. Met een uitgebreide staat van dienst in diverse bedrijfstakken biedt Logisticon niet alleen een breed assortiment membranen, maar ook deskundig advies om ervoor te zorgen dat waterbehandelingssystemen optimaal blijven presteren. Logisticon’s expertise, gebaseerd op jarenlange ervaring in het beheren en onderhouden van membraaninstallaties, stelt ons in staat bedrijven optimaal te ondersteunen bij het kiezen van de juiste membranen voor hun specifieke applicatie. Het team van waterprofessionals bij Logisticon staat klaar om advies op maat te bieden, afgestemd op elke unieke situatie. Ze begrijpen de cruciale rol die membranen spelen bij de zuivering en filtratie van water, en het doel is om klanten te helpen de juiste beslissingen te nemen door advies te geven voor hun waterbehandelingssystemen.

Vervanging - Totaaloplossing
Logisticon biedt niet alleen advies op maat maar kan ook membranen veelal uit voorraad leveren en in uw installatie laden. Het team van service engineers is gespecialiseerd in hygiënisch werken en beschikt over alle gereedschappen om membraanvervanging snel en vakkundig uit te voeren. Samen met u kan Logisticon een werkplan opstellen en als gewenst tevens tijdelijke installaties verzorgen uit Logisticon’s verhuurvloot zodat u volledig ontzorgd bent en uw waterproductie in kwantiteit en kwaliteit op peil blijft.

Of het nu gaat om het vervangen van oude membranen of het vernieuwen van uw installatie, Logisticon Water Treatment staat garant voor de hoogste kwaliteit en service. Het team van experts is goed uitgerust om membranen efficiënt te vervangen, waardoor de betrouwbaarheid en prestaties van uw waterbehandelingssysteem behouden blijven.

Reiniging Mobiele Clean in Place (CIP)
Een essentieel aspect van het behoud van optimale prestaties van membranen is regelmatige reiniging. Logisticon begrijpt dit belang en biedt uitgebreide reinigingsdiensten om de levensduur van membranen te verlengen en de efficiëntie van waterbehandelingssystemen te waarborgen. Het team zorgt voor grondige reiniging van membranen met onze mobiele CIP installatie, waardoor eventuele scaling en organische verontreinigingen worden verwijderd. Logisticon Water Treatment biedt ook de mogelijkheid om membraanfiltratieprocessen op zowel pilot- als full-scale te testen, evenals de verhuur van membraanfiltratieapparatuur voor tijdelijke oplossingen. Hierdoor kunnen klanten verzekerd zijn van continue ondersteuning en direct beschikbare membranen in geval van nood.

Of het nu gaat om het huren van een membraaninstallatie, het ontwerpen en realiseren van een nieuwe installatie dan wel het vervangen/vernieuwen van bestaande membranen, Logisticon Water Treatment staat garant voor de hoogste kwaliteit en service. Waterbehandelingssystemen verdienen niets minder dan de beste membranen, en Logisticon is de betrouwbare partner in dit streven naar waterzuiverheid en -efficiëntie.

Vind de type membranen die Logisticon bezit hier

Toepassing:
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.